top of page

Inthout Vis / Ambachtelijk Gebakken Vis in Schoolkantine, Sportkantine, Bedrijfskantine en Horeca

Gebakken viskatine, kibbeling kantine

AMbachtelijk gebakken vis Horeca en kantine

Kies eens voor ambachtelijk gebakken vis in de bedrijfskantine of horeca, bijvoorbeeld met een heerlijke Fish&Chips. Kibbeling is ook heerlijk als snack tussendoor of bij de vrijdagmiddagborrel! Zeer geschikt voor schoolkantines, sportkantines, bedrijfsrestaurants en horeca. 

Zowel vers als diepvries mogelijk!

Voor veel kantines en horeca is het bakken van een echt lekker visje vaak niet zo makkelijk. Het kan een gebrek aan tijd of expertise zijn of simpelweg gewoon een kwestie van niet de juiste middelen hebben. Wij kunnen voor deze zaken een verlengstuk van hun keuken vormen. Met onze vis scoor je hoge ogen en het enige dat je nodig hebt is een oven, (professionele) airfryer of frituur.

Ons Assortiment

De absolute toppers in ons assortiment zijn: Kibbeling, Lekkerbek, Scholfilet en Roodbaarsfilet. Stuk voor stuk, echte publiekslievelingen!

TIP: MAAK HET HELEMAAL AF EN BESTEL OOK DIRECT KRUIDEN EN SAUS MEE!

Interesse in andere vis? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

"De lekkerste kibbeling die we ooit gegeten hebben."

"Ik had niet verwacht dat het zo knapperig zou zijn. Ik ben echt verrast."

"Ik haal wel eens vis bij de viskraam en bak dat 's avonds op, maar dat is eigenlijk nooit zo lekker."

"Als je eenmaal aan de kibbeling begint, dan kun je niet meer stoppen! Heerlijke smaak. Smaakt net als bij de visboer vers gebakken. Lekker knapperige korst. Lekker vers van binnen en niet te droog. Saus is perfect van smaak en structuur." 

De Diverse bereidingsmethodes

Dankzij de vele bereidingsmethodes kan onze ambachtelijk gebakken vis op vrijwel elke locatie bereid worden. Grote aantallen in één keer, kies dan voor de (regenereer) oven. Kleine aantallen of een klein hapje tussendoor? Dan is de airfryer of de frituur beter geschikt. Vaste afname? Kies dan voor vers. Kies bij afroep op bestelling voor diepvries. 

Oven.png

OVEN

De vis kan bereid worden in zowel de hetelucht oven als de regenereer oven. Gebruik de regenereer oven voor een iets zachtere bite. 

Meest gekozen bereidingswijze in bedrijfskantines en schoolkantines met grote afnames.

Airfryer.png

AIRFRYER

Bak je vis in slechts 10 minuutjes af in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en schud tussendoor een keertje. Een kind kan de was doen!

De ideale bereidingswijze voor kleine afnames. Als je een highfryer hebt is bereiding ook nog eens supersnel.

Frituur.png

FRITUUR

Je kunt de vis ook afbakken in de frituur. De vis is heerlijk krokant en vooral snel klaar. 

De ideale bereidingswijze als per portie besteld wordt zoals in sportkantines, schoolkantines en in horeca als tussendoortje of bij de borrel.

Interesse in onze vis?

Neem contact met ons op voor meer informatie en bestellen

bottom of page