top of page
Certificaat Voedselveiligheid.png
60c1df061aa996c757df0ffe77c108fe.jpg

Inthout Vis / Over Ons

OVER

ons

VIS BAKKEN IS ONS Ambacht

MET ZORG VOORGEBAKKEN

Elk stukje vis wordt met zorg gebakken. Vis bakken is een ambacht. Net te lang en de vis is droog en taai. Net te kort en de vis is niet knapperig en niet gaar. Geen enkel stukje vis is even groot, dus bakken wij ouderwets met de hand en op gevoel. We vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring. 

UITZONDERLIJK KROKANT

We hadden één doel voor ogen: onze vis moet net zo knapperig en krokant zijn als op de markt. Hoe je het ook bereidt. En dat is gelukt. De eerste testers waren stuk voor stuk verbaasd hoe knapperig de vis is. En daar zijn we trots op!

ONVERVALSTE SMAAK & VERS

Onze vis is een vers product en geen diepvries. Daarmee houdt de vis zijn volle smaak. Op de dag van aankoop kun je het desgewenst zelf wel invriezen. 

 

Wij voegen geen extra's toe zoals verdikkingsmiddel of mosterdzaad. Alleen vis, meel en water. Wij kiezen voor pure, onvervalste smaak!

TRADITIONEEL FAMILIERECEPT

Sinds 1948. Wij zijn de derde generatie visbakkers en in al die jaren is er in basis weinig veranderd aan ons familierecept. We hebben uiteindelijk vanwege veiligheid wel afscheid moeten nemen van onze gietijzeren bakpan, maar verder gebruiken we al jaren dezelfde vis, dezelfde meel en dezelfde olie. Waarom iets veranderen, wat goed is!

Onze Familie IN DE VIS

Onze familie bakt al drie generaties vis op de Rotterdamse markten. Na het overlijden van mijn vader in 2004, hebben wij samen met onze moeder de zaak voortgezet. Inmiddels zwaaien mijn moeder en broer al enige jaren de scepter op de markt onder de naam Vishandel de Zeemeermin

Naast de markten en een vaste standplek in Rotterdam, bakt onze familie ook op locatie bij bedrijven en evenementen. En zo is ook het idee voor IntHout Vis geboren. Gebakken vis voor iedereen die niet naar de markt kan komen of waar we niet op locatie kunnen bakken.

 

Met IntHout Vis richten we ons op voorgebakken vis die je zelf afbakt. Ideaal voor thuis en voor bedrijven die goede vis willen, die ze alleen nog maar af hoeven bakken. Het is simpel. Iedereen kan nu een meester visbakker worden!

 

Aad en opa sepia.png

ONZE CERTIFICERING

Naast een persoonlijk HACCP certifcaat zijn wij in het trotse bezit van het Keurmerk Waarborg Voedselveiligheid

 

Dit keurmerk is de hoogste norm op het gebied van voedselveiligheid en ziet erop toe dat wij voldoen aan alle eisen die door de wetgeving gesteld worden ten aanzien van voedselveiligheid. Om het keurmerk te halen en houden worden regelmatig audits uitgevoerd op onze baklocatie. Onder andere het hele bakproces, de schoonmaak en de etikettering worden dan doorgelicht. 

Met IntHout Vis leveren wij vooral aan de zorg en horeca en voedselveiligheid is voor ons dan ook prioriteit. Met een perfecte score van 10 op de rapportage van de laatste audit blijkt dat ook wel! Bij ons kunt u vertrouwen op lekkere en vooral ook veilige gebakken vis. 

 

Certificaat Voedselveiligheid.png
10f717ed7fcfe2eb0a0de5c903eb4b62.jpg
Kibbeling in the making
Ook de jongste generatie houdt van vis
Kibbeling voor jong en oud

Onze Vis

Wij gebruiken enkel duurzaam gevangen vis. De vis die wij gebruiken heeft een MSC keurmerk. 

55e22679bab22ec74add0de8518c4df1.jpg
1ddaf2fc06163c7c55407e9638f5f973.jpg
f0648d98c9ae7250a1a9cd11a4d7c8a7.jpg
248314ed9f06c21eac30e6fda333575e.jpg
bottom of page