top of page

Inpakker / Allround medewerker Parttime – Vakantiewerk

Klaar met school en op zoek naar vakantiewerk? Misschien is deze baan dan wat voor jou! Wij zijn leverancier van gebakken vis en leveren vooral aan zorginstellingen. Van juni tot en met augustus zijn we op zoek naar iemand die kan verpakken en die een handje mee helpt met schoonmaken.

De functie

  • Kruiden en inpakken vis

  • Helpen bij productie ( denk aan meel maken, vis paneren etc)

  • Schoonmaakwerk

Het aanbod

Bij ons verdien je 7,50 euro per uur t/m 19 jaar. Ben je 20 of ouder? Dan doen we je graag een voorstel op maat. Je krijgt een oproepcontract. Meestal is het van maandag tot en met woensdag het drukst maar soms zul je ook wel eens een donderdag of vrijdag gevraagd worden. Werkdagen zijn van 9.00/9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur dus je hoeft niet al te vroeg op.

Functie-eisen

We werken voor de zorg en dus is het belangrijk dat je precies en netjes werkt. Je bent flexibel inzetbaar en doordeweeks overdag beschikbaar. Je bent een aanpakker en niet vies van de geur van vis.

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein familiebedrijf dat gebakken vis levert, vooral aan de zorg. Alle vis wordt ouderwets met de hand gebakken. Onze productielocatie staat in Zuid-Beijerland.

Solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar info@inthoutvis.nl. Heb je vragen? Bel dan gerust met Marcel in ’t Hout, tel: 085 – 0685553.

bottom of page