top of page

Inthout Vis / Ambachtelijk Gebakken Vis voor de Zorg

Zorg

MAATWERK VOOR DE

Jong en oud

VIS MET Zorg ontwikkeld

We richten ons met onze ambachtelijk gebakken vis heel bewust op de zorg. Wij geloven dat iedereen lekkere vis moet kunnen eten. Ook als je in een zorginstelling woont of verblijft en niet (meer) in de gelegenheid bent om het zelf te halen of te bakken. Vooral ouderen zijn vaak dol op vis. Vroeger op de markt reden sommigen zelfs met rollator en al de kraam in om vis te halen! 

 

Met onze vis scoor je hoge cijfers bij bewoners en patiënten voor het eten. En nog een groot voordeel: Iedereen kan het klaarmaken!

Kies voor onze vis in je zorginstelling

Onze vis is mét en vóór de zorg ontwikkeld. Wij leveren maatwerk oplossingen voor de zorg, zodat iedereen op elke afdeling kan genieten van heerlijke vis. Onze speerpunten:

20181020_161031.jpg

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk stukje vis wordt met zorg gebakken. Vis bakken is een ambacht. De juiste oven, de goede temperatuur, de beste olie en de juiste meel. Geen enkel stukje vis is even groot, dus bakken wij ouderwets met de hand en op gevoel. We vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring. 

HOMEPAGE banner V3.png

KROKANT

JASJE

Wij zijn de derde generatie visbakkers en bakken volgens traditioneel familierecept. Voor gebakken vis is niks zo belangrijk als het laagje waar de vis in gebakken wordt. 

Onze vis heeft precies de goede laag meel. Niet te dik, niet te dun. Bij ons proef je de vis en bijt je niet alleen maar in een stuk meel!

Kibbeling2.jpg

VERS EN ONVERVALST

Onze vis is een vers product en geen diepvries. Daarmee houdt de vis zijn volle smaak. Op de dag van aankoop kun je het desgewenst zelf wel invriezen. 

 

Wij voegen geen extra's toe zoals verdikkingsmiddel of mosterdzaad. Alleen vis, meel en water. Wij kiezen voor pure, onvervalste smaak!

CIMG6015.JPG

MAKKELIJK TE BEREIDEN

Onze (voor)gebakken vis is eenvoudig te bereiden in (regenereer) oven, airfryer of frituur. Variëren per afdeling kan ook! Wij leveren de vis aan in gastronorm bakken van 1 kg die desgewenst zo in de regenereer oven kunnen. 

Ook zonder koks achtergrond, maak je de lekkerste vis klaar.

Ons Assortiment

De absolute toppers in ons assortiment zijn: Kibbeling, Lekkerbek, Scholfilet en Roodbaarsfilet. Stuk voor stuk, echte publiekslievelingen!

TIP: MAAK HET HELEMAAL AF EN BESTEL OOK DIRECT KRUIDEN EN SAUS MEE!

Interesse in andere vis? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

"De lekkerste kibbeling die we ooit gegeten hebben."

"Ik had niet verwacht dat het zo knapperig zou zijn. Ik ben echt verrast."

"Ik haal wel eens vis bij de viskraam en bak dat 's avonds op, maar dat is eigenlijk nooit zo lekker."

"Als je eenmaal aan de kibbeling begint, dan kun je niet meer stoppen! Heerlijke smaak. Smaakt net als bij de visboer vers gebakken. Lekker knapperige korst. Lekker vers van binnen en niet te droog. Saus is perfect van smaak en structuur." 

De Diverse bereidingsmethodes

De vele bereidingsmethodes maken onze gebakken vis bij uitstek geschikt voor de Zorg. Je kunt per afdeling of per moment variëren met de bereidingswijze. Grote aantallen in één keer, kies dan voor de (regenereer) oven. Kleine afdeling of een klein hapje tussendoor? Dan is de airfryer of de frituur heel geschikt.

Oven.png

OVEN

De vis kan bereid worden in zowel de hetelucht oven als de regenereer oven. Gebruik de regenereer oven voor een iets zachtere bite. 

Meest gekozen bereidingswijze in de zorg!

Airfryer.png

AIRFRYER

Bak je vis in slechts 10 minuutjes af in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en schud tussendoor een keertje. Een kind kan de was doen!

De ideale bereidingswijze voor kleine afdelingen die zelf het eten bereiden.

Frituur.png

FRITUUR

Je kunt de vis ook afbakken in de frituur. De vis is heerlijk krokant en vooral snel klaar. 

De ideale bereidingswijze voor kleine porties kibbeling als tussendoortje of bij de borrel.

Interesse in onze vis?

Neem contact met ons op voor meer informatie en bestellen

bottom of page